Tequs AS

Vi presenterer potensialet i de mest energieffektive varmepumpene i verden som en del av løsning på klima- og energikrisen

Tequs utvikler og produserer standardiserte CO2-varmepumper, chillere og hydromoduler til det profesjonelle markedet i hele Europa.

Produktene vi har utviklet står for neste generasjon CO2-maskiner med ejektordrift på alle ytelser. Maskinene er designet med de mest moderne tekniske prinsippene og bygget med kun med det beste av komponenter fra kun annerkjente merkenavn.

Våre maskiner finnes i 8 ulike kompressorytelser - fra 17 kW opp til 268 kW. Maskinene kan benyttes som varmepumper, isvannsmaskiner, reversible varmepumper eller tappevannvarmepumper, eller en kombinasjon av flere bruksområder samtidig. 

Maskinene er svært kompakte og har en smal utforming for å muligjøre inntransport til de fleste prosjekter. Til tross for det kompakte designet er maskinen servicevennlig.

Vår teknologi har flyttet grensen for hva man kan forvente å håndtere av tur og returtemperaturer, helt opp mot 60 grader i kombinasjon med en av våre hydromoduler. 

Den benytter en Carel-styring med vår egen programvare som er spesialtilpasset hver enkel ytelse for å gjøre oppstart og drift forutsigbart og enkelt. Den kommer ferdig fylt med kuldemedie og har en hermetisk lukket gasskrets som gjør at du kun trenger å koble til vann og strøm.

Tequs AS
Strømsveien 346
1081 Oslo
https://www.tequs.no
E-post: support@tequs.no
Telefon: 22 17 20 00