Kelvin AS

Kelvin AS er en landsdekkende ingeniørbedrift innen klima og energi. Kelvin leverer nøkkelferdige kuldetekniske anlegg til detaljhandelen og industri.

Kelvin AS ble etablert i 1993 og arbeider med et bredt spekter av kulde- og varmepumpeanlegg til dagligvarebutikker, industri og næringsbygg. Kelvin er en landsdekkende entreprenør med prosjekter over hele Norge og i 2022 omsatte Kelvin for ca 352 millioner NOK.

Hovedkontoret ligger i Sandvika og et avdelingskontor i Brumunddal.

Kelvin er en del av Arneg-gruppen. Arneg er en global leverandør av utstyr og maskiner til kulde- og varmepumpebransjen og har blant annet en fabrikk i Sverige som produserer skreddersydde kjølemaskiner og varmepumper med naturlige kuldemedier.

De siste drøye 10 årene har Kelvin jobbet mer eller mindre utelukkende med de naturlige kuldemediene CO2, propan og isobutan, og leverer hovedsakelig prosjekter hvor selskapet tar ansvar for økonomi, tekniske løsninger, prosjektgjennomføring, oppstart/innregulering og driftsoppfølging slik at kunden har et kontaktpunkt å forholde seg til.

Kelvin har et langsiktig perspektiv og samarbeider med over 30 entreprenørbedrifter innenfor kulde- og varmepumpesegmentet i gjennomføring av prosjekter og service.

For å bidra til kontinuerlig kompetanseheving og utvikling organiserer Kelvin årlig kurs og/eller samlinger for og med sine samarbeidspartnere. Selskapet har deltatt i en rekke utviklingsprosjekter med flere ledende internasjonale utstyrsprodusenter innfor naturlige kuldemedier og har et godt samarbeidet med NTNU og UIS om en rekke Masteroppgaver og et par Phd-arbeider.

Kelvin AS
Malmskriverveien 35
1337 Oslo
www.kelvinas.no
E-post: kelvin@kelvinas.no
Telefon: 67 56 52 11