Vi styrker staben

Beate Stordal Ulset (36) er ansatt som rådgiver i NOVAP. – Vi er veldig fornøyde med å ha fått en så kompetent og hyggelig medarbeider, sier kursansvarlig Einar Gulbrandsen.

Ny i NOVAP: Beate Stordal Ulset.

Beate begynte i stillingen som rådgiver i Norsk Varmepumpeforening 2. august, og skal særlig jobbe med kurs og medlemsoppfølging. Hun kommer fra stilling som driftsansvarlig i Felix Konferansesenter, og har bred erfaring med kurs- og konferansevirksomhet. 
– Varmepumpebransjen hadde jeg ikke vært så mye borti, men jeg har allerede møtt veldig mange hyggelige folk, forteller Beate. Det har blant annet skjedd ved å være med på flere av NOVAPs kurs, som F-gass og luft-til-luft-varmepumpekurs. 

Allsidig erfaring 

– Jeg har lært mye om bransjen på kort tid, og det var hyggelig å kjenne på stemningen på kursene, sier Beate. Gjennom yrkeslivet er hun godt vant til å møte og jobbe med ulike yrkesgrupper og folk. 
– Jeg er utdannet kokk, og jobbet med folk fra mange land og kulturer før jeg la kokkehatten på hylla, forteller hun. Deretter tok Beate bachelor-grad i økonomi og administrasjon før hun begynte i konferansebransjen. 

Et pluss for arbeidsmiljøet!

Beate kommer blant annet til å samarbeide tett med John Love Phan, som håndterer administrasjon, økonomi og medlemsoppfølging.
– Vi kommer til å få det veldig hyggelig på jobben, sier John, som er svært fornøyd med å få en kvinnelig kollega. 
– Det er positivt for miljøet! Og så passer det veldig bra å få inn Beate med hennes kompetanse nå, siden vi skal ha mange kurs og høy aktivitet utover høsten, poengterer John.