– Tips oss så vi kan fornye styret

– Har du forslag til en engasjert kollega eller kan du selv tenke deg å være med i NOVAP-styret, så ta kontakt, oppfordrer Ole Jørgen Veiby, leder i valgkomiteen.

Ole Jørgen Veiby leder valgkomiteen i NOVAP og er daglig leder hos EPTEC Energi. 

Valg av nytt styre til Norsk Varmepumpeforening skjer på årsmøtet 2. juni. I år skal leder, to styremedlemmer og to varamedlemmer velges. 
– Vi er ute etter folk som er engasjerte og har lyst til å bidra til å utvikle NOVAP videre. Om du er fra en stor eller liten bedrift, spiller ingen rolle. Og du kan like gjerne være ansatt som eier i bedriften, understreker Veiby. 

Mulighet til å prøve styrearbeid


Styret i NOVAP har åtte medlemmer: Styreleder, fem medlemmer og to varamedlemmer. Medlemmer velges for to år, og Veiby understreker at tidligere styreerfaring ikke er nødvendig for å stille til valg.

– For engasjerte bransjefolk er dette er en fin anledning til å prøve seg i et styre. Er du ikke interessert selv, kjenner du kanskje kolleger i andre medlemsbedrifter du tror kan bidra til å utvikle foreningen. Det vil vi gjerne høre om, sier Veiby. 

Frist 9. april


Har du forslag eller er du selv interessert i å stille til valg, kontakter du en av de tre medlemmene i valgkomiteen innen 9. april.:

Her finner du oversikt over dagens NOVAP- styre.