Gratis kurs i smittevern

I samarbeid med Rørentreprenørene Norge tilbyr NOVAP gratis smittevernkurs for alle ansatte hos medlemmer og godkjente forhandlere.

Etter månedsvis med koronasmitte har de fleste av oss innarbeidet rutiner for å unngå smitte, enten vi er på jobb eller hjemme.  
– Det kan likevel være fornuftig å sette av en liten time til å friske opp kunnskapen – både for å skape trygghet hos kunder og for å unngå smittespredning på jobb, mener kursansvarlig Einar Gulbrandsen i NOVAP. 

Smittevern for oppdrag i private hjem

Datapower Learning, Rørentreprenørene Norge og Byggmesterforbundet har utviklet e-læringskurset som nå tilbys NOVAP-medlemmer og godkjente forhandlere. 
– Kurset dekker både smittevern på byggeplasser og for oppdrag i private hjem, og innholdet er til enhver tid oppdatert i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger, opplyser Gulbrandsen. 

Bevis når bestått

Kurset består av filmsnutter, bilder og tekst, og det tar en snau time å gå gjennom det. 
– Til slutt kommer en test med 24 spørsmål, hvor du må ha 80 % riktig for å bestå. Når du har klart det, kan du laste ned et kursbevis, forklarer Gulbrandsen. NOVAPs medlemmer og godkjente forhandlere vil om kort tid få e-post med invitasjon til kurset. De får kurset gratis ut juni måned. 
– Fagansvarlig i bedriften må sørge for at de som har behov får tilgang til kurset. I praksis vil det gjelde alle ansatte; ingen har vondt av en gjennomgang av smittevern, mener Gulbrandsen. 

Tilgang til smittevernkurs

Det blir sendt ut tilgang til alle medlemmer og forhandlere fortløpende, hvis du ønsker tilgang umiddelbart kan du sende en e-post til kontor@novap.no så hjelper vi deg i gang.